top of page
IMG_2922.jpg

Zwanger & Fit

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Zorg tijdens deze bijzondere periode goed voor jezelf en voor je baby. Regelmatig sporten tijdens je zwangerschap vermindert de kans op fysieke ongemakken gedurende deze periode. Daarnaast helpt het bij het verbeteren van je  conditie en bij een sneller herstel na je bevalling.

  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram

Je bent welkom vanaf een goede termijn echo (rond 12 weken). Instappen daarna kan op elk moment en door trainen tijdens je zwangerschap kan zolang jij dat prettig vindt. Vaak is dit gewoon tot het laatste moment voor de bevalling. 

We trainen in doorlopende groepen op verschillende momenten gedurende de week. Het is mogelijk om te wisselen van dagen. En je kunt je meerdere keren per week aanmelden. De trainingen zijn heerlijk buiten, maar mocht het weer het echt niet toe laten dan is binnen trainen mogelijk in onze studio. Je traint in de Zwanger & Fit groepen samen met de Back after Baby mama's.

Tijdens de trainingen ligt de focus op het verbeteren of behouden van kracht, stabiliteit en conditie. Dit is altijd afgestemd op jouw niveau. Het leren in connectie zijn en blijven met je core en bekkenbodem is super belangrijk. Hier besteden we dus ook veel aandacht aan. 

Al onze trainers hebben een fysiotherapeutische achtergrond. Dus ook als je ongemakken en lichamelijke klachten ervaart, van bijvoorbeeld je bekken en/-of lage rug, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Je bent welkom om een gratis proefles te komen volgen (klik op de knop hieronder).​

Tot snel!

  Deze mama's gingen jou voor 
ADDA194E-6A02-4136-9304-D008F924115C_edited.jpg

Nikki

Vanaf 14 weken van mijn zwangerschap begonnen met sporten en wil niet meer stoppen. Het is ontzettend gezellig en heeft mij absoluut geholpen om mijn klachten tijdens de zwangerschap en na de bevalling te verhelpen. Verder ben ik ervan overtuigd dat het de bevalling zelfs makkelijker heeft gemaakt. Elke keer zitten er net weer andere oefeningen bij, dus geen saaie standaard workout!

bottom of page