Ons team

IMG_1095_edited_edited_edited.jpg

Lieke

Personal trainer/ pre-postnataal trainer/ massagetherapeut/ fysiotherapeut.

Hi, ik ben Lieke en stel me graag aan jou voor. Samen met mijn maatje Roel heb ik 2 prachtige dochters van 6 en 1 jaar oud.  Wat gaat dat toch snel. Al mijn mama (to be) ervaringen, van o.a. mijn zwangerschappen, beide bevallingen/keizersnede's en het moeder worden en zijn kan ik heel goed inzetten tijdens mijn werkzaamheden bij Moms in Motion. Al deze ervaringen zorgen ervoor dat ik me goed kan inleven in jullie als mama en mama to be. Met veel passie verzorg ik onder andere de trainingen, massages en babymassage cursussen. Ik help jou graag het beste uit jezelf te halen. Zodat je in deze bijzondere fases van het leven ook echt kunt genieten van jezelf en alles wat daarbij hoort :) 

Lieke

IMG_1107_edited.jpg

Roel

Fysio/manueel therapeut/personal trainer/ pre-postnataal trainer

Samen met Lieke ben ik in 2017 gestart met onze studio. Klein opgestart, maar al snel zagen we dat we alles in huis hadden om meer activiteiten te ontplooien. Voor de fysieke en mentale voorbereiding die wij aanbieden tijdens de zwangerschap, en het begeleiden van mama's na de bevalling bleek erg veel animo voor te zijn.

Gaat het even niet zo lekker, dan behandel ik als fysiotherapeut binnen de studio de bekken-, rug- en heupklachten, al dan niet zwangerschapsgerelateerd.  Daarnaast ben ik een fanatieke personal trainer o.a. in de pre-en postnatale groepen. Tot op de dag van vandaag blijf ik enorm enthousiast in het begeleiden en trainen van mama's (in spé) rondom de zwangerschap tot aan het volledig sporten zonder zorgen. Wij zijn trots op ons enthousiaste team, dat kleur geeft aan Moms in Motion. More to come, we zitten niet stil.

IMG_1062 2_edited_edited.jpg

Julliëtte

Fysio/kinderfysio i.o. pre-postnaal trainer

Ik werk in Weert als kinderfysiotherapeut en ben docent fysiotherapie op de Hogeschool Zuyd in Heerlen. De combi van het werken als (kinder)fysiotherapeut en het doceren van studenten vind ik erg leuk en uitdagend. Het geven van de verschillende trainingen bij Moms in Motion is een goede  aanvulling op deze combi, waarbij ik mijn enthousiasme en energie kwijt kan. Hiervoor heb ik me gespecialiseerd middels de cursussen van Core Academy. Deze zijn gericht op het trainen tijdens en na de zwangerschap. In mijn vrije tijd word ik blij van het maken van verre reizen, hockeyen, snowboarden en koken, natuurlijk met een wijntje erbij.

4d857a26-de0c-427e-8f19-19200b26eab8 2.JPG

Eliane

Massagetherapeut en mindset coach

Hi mom, aangenaam, ik ben Eliane! Trotse mama van Siem (13) en Lola (8) en happy in love met Coen. Ik ben sinds 2013 gediplomeerd massagetherapeut en sinds 2 jaar geef ik bij Moms in Motion (zwangerschaps)massages en cursussen babymassage. Nadat ik in 2019 mijn opleidingen tot mindsetcoach heb behaald, ben ik coachingstrajecten aan gaan bieden voor vrouwen tijdens de zwangerschap en na de bevalling die ondersteuning nodig hebben bij het krijgen van vertrouwen in het moederschap, het maximaal in hun kracht staan en het leren om écht te genieten van het opvoeden van hun kindje. De doelgroep die ik ontvang bij deze 3 diensten is echt waar mijn passie ligt en ik vind dan ook ontzettend veel voldoening in mijn werk. Mijn streven is om elke mama een warm welkom met volledige aandacht te geven, waarbij ze zich vertrouwd voelt, zodat ze daarna ontspannen en met een glimlach weer naar buiten stapt.