top of page
IMG_1095_edited_edited_edited.jpg

Lieke

Personal trainer/ pre-postnataal trainer/ massagetherapeut/ fysiotherapeut.

Hi, ik ben Lieke en stel me graag aan jou voor. Samen met mijn maatje Roel heb ik 2 prachtige dochters van 8 en 3 jaar oud.  Wat gaat dat toch snel. Al mijn mama (to be) ervaringen, van o.a. mijn zwangerschappen, beide bevallingen/keizersnede's en het moeder worden en zijn kan ik heel goed inzetten tijdens mijn werkzaamheden bij Moms in Motion. Al deze ervaringen zorgen ervoor dat ik me goed kan inleven in jullie als mama en mama to be. Met veel passie verzorg ik onder andere de trainingen, massages en babymassage cursussen. Ik help jou graag het beste uit jezelf te halen. Zodat je in deze bijzondere fases van het leven ook echt kunt genieten van jezelf en alles wat daarbij hoort :) 

Lieke

IMG_1107_edited.jpg

Roel

Fysio/manueel therapeut/personal trainer/ pre-postnataal trainer

Samen met Lieke ben ik in 2017 gestart met onze studio. Klein opgestart, maar al snel zagen we dat we alles in huis hadden om meer activiteiten te ontplooien. Voor de fysieke en mentale voorbereiding die wij aanbieden tijdens de zwangerschap, en het begeleiden van mama's na de bevalling bleek erg veel animo voor te zijn.

Gaat het even niet zo lekker, dan behandel ik als fysiotherapeut binnen de studio de bekken-, rug- en heupklachten, al dan niet zwangerschapsgerelateerd.  Daarnaast ben ik een fanatieke personal trainer o.a. in de pre-en postnatale groepen. Tot op de dag van vandaag blijf ik enorm enthousiast in het begeleiden en trainen van mama's (in spé) rondom de zwangerschap tot aan het volledig sporten zonder zorgen. Wij zijn trots op ons enthousiaste team, dat kleur geeft aan Moms in Motion. More to come, we zitten niet stil.

bottom of page