top of page

Helaas is de massagestudio voor onbepaalde tijd gesloten!Excuses voor het ongemak. 

Rebozo + Meditatie

Vind jij het lastig om te ontspannen? Heb je last van spanning in je lichaam en geeft dit vervelende klachten? Zit je hoofd vol, kun je moeilijk loslaten? Dan is dit echt iets voor jou.

Een heerlijke combinatie voor volledige ontspanning, zodat je makkelijk kan loslaten. 

Volledige ontspanning voor body & mind!

  • Facebook
  • Instagram

Wat is Rebozo?

De Rebozo massage is een speciale massage met behulp van één of meerdere traditionele Mexicaanse draagdoek(en): de Rebozo. De van oudsher toegepaste Rebozo-technieken uit Latijns-Amerika, kunnen enorm waardevol zijn in de zwangerschap, tijdens de bevalling en daarna. De ontspannende, wiegende massagetechnieken met de doeken worden gebruikt om lichaamsdelen, in gewichtloze toestand, te bewegen en een gevoel van geborgenheid te geven. Rebozo kent niet alleen een ontspannende werking. Een Rebozo massage kan ook voor verlichting zorgen tijdens of na de zwangerschap, zoals rug- en bekkenpijn, gespannen spieren, harde buiken of vermoeidheid. Ook buiten de zwangerschappen wint de Rebozo massage in populariteit, met toepassingen op klachtenbeelden als bijvoorbeeld hoofd- en nekpijn, zenuw gerelateerde klachten en stressklachten.

Wat is Meditatie?

Mediteren is louter zijn, in het hier en nu. Volg je adem, tel in- en uitademing, of zeg in stilte een mantra. Bij mediteren observeer je je gedachten zonder ze te veroordelen: zo probeer je tot je ware kern te komen. Er zijn enorm veel manieren om te mediteren en ook allerlei redenen om ermee te beginnen: om te ontspannen, om bij jezelf te komen, of om te gaan met (negatieve) emoties… En tijdens je zwangerschap of na je bevalling even bewust stil te staan bij het nu. Je wordt in deze bijzondere periode van je leven al zo geleefd. Er komt al veel op je af.  Heel fijn om dan een moment te ervaren van het loslaten en het zijn in het hier en nu.

De Rebozo + Meditatie sessie is als volgt opgebouwd

We starten met 15 minuten Rebozo massage op een dikke mat op de grond. Hierbij gebruiken we kussens om ervoor te zorgen dat je heerlijk en ontspannen kunt liggen.  We bespreken samen van te voren waar de focus bij jou ligt.  Daarna verplaats je je naar de massagetafel (in dezelfde ruimte). Hier mag je vervolgens 25 minuten luisteren naar een begeleide mediatie. Wanneer je zwanger bent is het ook mogelijk om heerlijk op je buik te liggen vanwege de speciale massagetafel met buikuitsparing. Draag comfortabele kleding. Je hebt de gehele sessie gewoon al je kleren aan. 

Voordelen van een Rebozo + Mediatie sessie 

Deze combinatie van massage en mediatie zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannen. Alles wat er op dat moment speelt in je leven kun je veel makkelijker los laten. Je lichaam zal zwaar en ontspannen aanvoelen. Wanneer je tijdens je zwangerschap veel lage rug en bekkenklachten ervaart zul je (in meeste gevallen) per direct verlichting voelen.

Ben je iemand die niet graag aangeraakt of gemasseerd wordt? Maar ben je wel opzoek naar ontspanning? Dan is dit echt iets voor jou. ​​

Openingstijden massagesalon:

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur

TARIEVEN

REBOZO +MEDITATIE

 MASSAGE VAN 40 minuten - 37 €

Cadeau Tip!

Massage Cadeaubon

 Verwen je vrouw, vriendin, dochter, tante, schoonzus, buurvrouw, collega ......... ; )

met een heerlijke massage bon!

RITTENKAART

ZWANGERSCHAP/ MAMA-MASSAGE 

5 MASSAGES VAN 60 minuten

ipv 335€ Nu 318€ (5 mnd geldig)

8 MASSAGES VAN 60 minuten

ipv 536  Nu 493€ (8 mnd geldig)

12 MASSAGES VAN 60 minuten

ipv 804€  Nu 707€ (12 mnd geldig)

Innerlijke rust,

Stilte

&

Ontspanning

bottom of page