top of page

Ontspannen bij Moms in Motion

Helaas is de massagestudio voor onbepaalde tijd gesloten!
Excuses voor het ongemak. 

Rug massage

Zwangerschaps
massage

Laat je heerlijk verwennen tijdens deze bijzondere periode. De zwangerschaps-massage zorgt voor ontspanning en verlicht eventuele klachten. Het is mogelijk om eindelijk weer eens op je buik te liggen vanwege onze speciale massagetafel met buikuitsparing.

Mama
massage

Jij verdient na je zwangerschap en bevalling een fijne  ontspannende massage! Heerlijk even een moment voor jezelf.

Je lichaam heeft tijd en rust nodig om te herstellen van deze intense periode.  Ook mama's die al langer geleden bevallen zijn, zijn natuurlijk welkom.

Rebozo
massage

Gemasseerd worden met behulp van speciale Rebozo doeken. Je zult gewiegd en gedragen heerlijk de ontspanning vinden. Zeer geschikt wanneer je lage rugklachten, stress, harde buiken en bekkenpijn ervaart tijdens je zwangerschap.

Rebozo +
Meditatie

Middels een fijne combinatie van de Rebozo massage en een geleide meditatie, kom je tot een totale ontspanning van lichaam en geest. Ben je geen fan van een normale (contact) massage dan is dit misschien wel iets voor jou.

Slapende baby

Babymassage cursus

Aanraking is ongelooflijk belangrijk bij de vorming van de relatie tussen ouder en kind. Ervaar bijzondere momenten met je baby tijdens één van de babymassage cursussen. Het heeft zoveel voordelen voor jou als ouder maar ook zeker voor jouw baby.

CADEAU TIP!

WIE GA JIJ VERWENNEN MET ONZE CADEAUBON?

Ken jij iemand die een heerlijk moment van ontspanning verdient?

Te gebruiken voor al onze diensten en al onze verzorgingsproducten.

Een heerlijk cadeau om te geven!

bottom of page