top of page
IMG_1051_edited_edited.jpg

Mixed Power Group

GO TO THE NEXT LEVEL!

Functioneel trainen samen met andere mama's en papa's. Tijdens deze trainingen word je uitgedaagd op meerdere vlakken.

Bezit jij over een goede basis conditie? Dan kun je in de groep mee komen knallen.

  • Facebook
  • Instagram

Een fittere versie van jezelf! Het kan echt!

We trainen in doorlopende groepen op verschillende momenten gedurende de week. Het is mogelijk om te wisselen van dagen. En je kunt je meerdere keren per week aanmelden. De trainingen zijn heerlijk buiten, maar mocht het weer het echt niet toe laten dan is binnen trainen mogelijk in onze studio.

Tijdens de trainingen ligt de focus op verbeteren van kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen, middels functionele uitdagende oefeningen. Dit is altijd afgestemd op jouw niveau. We maken tijdens de trainingen veel gebruik van losse oefenmaterialen, zoals kettlebells, dumbells, aquabags, gewichten, battlerope, enz. Dit zorgt voor een uitdagende en dynamische training, elke keer weer.

Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je ook mee doen wanneer je kampt met een blessure. Het is dan gewoon mogelijk om de training individueel daarop aanpassen.​

Je bent welkom om een gratis proefles te komen volgen (klik op de knop hieronder).​

Tot snel!

  Deze mama's  & papa's gingen jou voor 
IMG_6119_edited.jpg

Lotte

Doordat zowel Lieke als Roel een achtergrond hebben als fysiotherapeut is het trainen meer dan alleen een oefening uitvoeren. Alle oefeningen worden goed uitgelegd en aangepast op wat jij nodig heb. De trainingen zijn uitdagend en afwisselend waardoor de motivatie groter is om elke week te trainen. Sinds ik na mijn zwangerschap heb opgebouwd in de Back After Baby groep, en nu in de Mixed power Group train voel ik me zo veel fitter.

bottom of page