top of page
IMG_1051_edited_edited.jpg

Mixed Power outdoor

Lekker buiten knallen met andere mama's en papa's

Fuctioneel en uitdagend

Afgestemd op jouw niveau 

De  weg naar de fitste versie van jezelf

  • Facebook
  • Instagram

Op zoek naar een fittere versie van jezelf? Zoek niet verder!

We trainen in doorlopende groepen op verschillende momenten gedurende de week. Het is mogelijk om te wisselen van dagen. En je kunt je meerdere keren per week aanmelden. De trainingen zijn heerlijk buiten in Nuenen. De locatie wisselt soms en zal gedeeld worden in de aanmeld app en via de whatsapp groep.

Tijdens de trainingen ligt de focus op verbeteren van kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen, middels functionele uitdagende oefeningen. Dit is altijd afgestemd op jouw niveau. We maken tijdens de trainingen veel gebruik van losse oefenmaterialen, zoals kettlebells, dumbells, aquabags, gewichten, battlerope, enz. Dit zorgt voor een uitdagende en dynamische training, elke keer weer.

Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je ook mee doen wanneer je kampt met een blessure. Het is dan gewoon mogelijk om de training individueel daarop aan te passen.​

Je bent welkom om 1x een proefles te komen volgen.

Our Team.

This is your Team section. It's a great place to introduce your team and talk about what makes it special, such as your culture and work philosophy. Don't be afraid to illustrate personality and character to help users connect with your team.

IMG_6119_edited.jpg

Lotte

Doordat zowel Lieke als Roel een achtergrond hebben als fysiotherapeut is het trainen meer dan alleen een oefening uitvoeren. Alle oefeningen worden goed uitgelegd en aangepast op wat jij nodig heb. De trainingen zijn uitdagend en afwisselend waardoor de motivatie groter is om elke week te trainen. Sinds ik na mijn zwangerschap heb opgebouwd in de Back After Baby groep, en nu in de Mixed power Group train voel ik me zo veel fitter.

PHOTO-2022-01-26-15-43-53 2_edited.jpg

Maarten

Sinds 2,5 jaar sport ik met veel enthousiasme by Roel in de Mixed Power group. Iedere week verrast hij ons met leuke en uitdagende oefeningen. Persoonlijke aandacht, oog voor het goed uitvoeren van de oefeningen en rekening houdend met ieders kennen & kunnen. Op deze manier werk ik wekelijks op een gezellige en leuke manier aan een sterker en gezonder lichaam by Roel!

0791CBCD-7685-447E-9A11-46E446F4F4E1_edited.jpg

Diana

Moms in Motion is een echte aanrader voor iedere zwangere vrouw (of mama)! Ik ben tijdens de zwangerschap gestart met zwangerschapsmassage, wat echt heerlijk ontspannend is om tot rust te komen en (fysieke) klachten vermindert. Toen de kleine er was kon ik samen met hem naar de babymassage voor wat meer tijd samen, waarbij je ook verschillende massagetechnieken leert die je dan weer thuis kunt toepassen. Daarnaast ben ik toen gaan sporten in de 'pre-postnataal core & co' groep. Hier wordt je fantastisch begeleid en kun je gezellig ervaringen met andere mama's (to be) uitwisselen. Voor elke fase is er dus passend aanbod!

bottom of page