top of page

Zwanger & Bevallen outdoor

In connectie met je lichaam zijn en blijven tijdens je zwangerschap

Op een verantwoorde manier herstellen na je bevalling

Leer hoe jij je core en bekkenbodem kunt activeren en ontspannen

Gezellig met andere mom's (to be) functioneel trainen in de buitenlucht van Nuenen

Gefeliciteerd je bent zwanger of zelfs al bevallen. Wat een avontuur! Het is nu extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, zodat je de moeder kan zijn die je graag wilt zijn. Connectie hebben en behouden met je lichaam is zo ontzettend belangrijk. Tijdens en na je zwangerschap zul je merken dat dit lastig kan zijn. Vooral het maken en behouden van de connectie met je core en de bekkenbodem is een uitdaging voor de meeste. Tijdens deze training ligt de focus dus ook voor een groot deel op dat belangrijke stuk. Daarnaast komt de rest van je lichaam ook uitgebreid aanbod. Een compleet en uitdagende training in de buitenlucht. 

De training

Deze Zwanger & Bevallen Outdoor training kun je 2x per week volgen op de maandagavond en vrijdagochtend. Het is een instroomgroep waar je samen met zwangere en bevallen mama's aan deel kunt nemen. Het is mogelijk om deze training te combineren of af te wisselen met de Zwanger & Bevallen Indoor training van de donderdagavond. Zo kun je meerdere keren per week trainen met veel afwisseling.

 

Vanaf wanneer?

Je bent welkom vanaf een goede termijn echo (rond 12 weken). Instappen daarna kan op elk moment en door trainen tijdens je zwangerschap kan zolang jij dat prettig vindt. In veel gevallen is dit tot het laatste moment voor de bevalling. Ben je bevallen en zijn er geen bijzonderheden dan kun je na overleg met ons vanaf 4-6 weken na de bevalling weer aansluiten in de les. Voor een keizersnede is dat 6-8 weken. 

We hebben beide een fysiotherapeutische achtergrond. En zijn gespecialiseerd Pre & Postnataal trainers. Indien je ongemakken en lichamelijke klachten ervaart, van bijvoorbeeld je bekken en/-of lage rug, ben je bij ons aan het juiste adres. En kijken we graag samen met jou naar de beste training en/of behandeling op dat moment. 

Je bent welkom om 1x een proefles te komen volgen zodat je kunt ervaren of dit iets voor jou is. 

  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram

Our Team.

This is your Team section. It's a great place to introduce your team and talk about what makes it special, such as your culture and work philosophy. Don't be afraid to illustrate personality and character to help users connect with your team.

ADDA194E-6A02-4136-9304-D008F924115C_edited.jpg

Nikki

Vanaf 14 weken van mijn zwangerschap begonnen met sporten en wil niet meer stoppen. Het is ontzettend gezellig en heeft mij absoluut geholpen om mijn klachten tijdens de zwangerschap en na de bevalling te verhelpen. Verder ben ik ervan overtuigd dat het de bevalling zelfs makkelijker heeft gemaakt. Elke keer zitten er net weer andere oefeningen bij, dus geen saaie standaard workout!

PHOTO-2022-01-17-13-55-29_edited_edited.jpg

Kim

Na een tip van een vriendin terecht gekomen bij Moms in Motion om daar te gaan sporten tijdens mijn zwangerschap. Ik had bekkenklachten maar wilde wel graag in beweging blijven op een verantwoorde manier. Hele fijne begeleiding, leuke groep, sympathieke gezellige kleinschalige sportschool waar je meteen leuk contact overhoud met (aanstaande) mama's. Echt een aanrader! Ze hebben alles onder 1 dak voor (aanstaande) mama's wat erg fijn is!

0791CBCD-7685-447E-9A11-46E446F4F4E1_edited.jpg

Diana

Moms in Motion is een echte aanrader voor iedere zwangere vrouw (of mama)! Ik ben tijdens de zwangerschap gestart met zwangerschapsmassage, wat echt heerlijk ontspannend is om tot rust te komen en (fysieke) klachten vermindert. Toen de kleine er was kon ik samen met hem naar de babymassage voor wat meer tijd samen, waarbij je ook verschillende massagetechnieken leert die je dan weer thuis kunt toepassen. Daarnaast ben ik toen gaan sporten in de 'pre-postnataal core & co' groep. Hier wordt je fantastisch begeleid en kun je gezellig ervaringen met andere mama's (to be) uitwisselen. Voor elke fase is er dus passend aanbod!

bottom of page