top of page

Mom Power Indoor

Ben jij in het bezit van een goede basis conditie? Dan gaan we hier de verdieping in.

Een heerlijk moment voor jezelf

Core en bekkenbodem connectie d.m.v. ademhaling en verfijnde oefeningen

Doei doei mommy tummy

Moeder worden en zijn vraagt veel van je. Hierdoor is de kans dat je de connectie met jezelf op fysiek en mentaal vlak even kwijtraakt. Tijdens onze training ligt de focus op het terug vinden en behouden van die connectie. We besteden veel aandacht aan het versterken van de connectie met je core en bekkenbodem. D.m.v specifieke ademhaling gedurende de gerichte oefeningen ga je ervaren dat je weer in contact komt met je lichaam. Het is enorm belangrijk dat je lichaam in balans is en daarom gaat het om activeren maar ook zeker om de ontspanning. Dit komt allemaal voor bij tijdens de Mom Power training.

Maar vergis je niet! De focus ligt niet alleen op je core en bekkenbodem. De rest van het lichaam komt ook zeker aan bod. Hier gaan we uithoudingsvermogen, balans, souplesse en kracht opbouwen, en lekker verzuren en zweten. Je zult zeker merken dat je geweest bent. Zodat je meer in connectie bent met jouw sterker wordende lichaam waar je trots op mag zijn.

Ben jij in het bezit van een goede basis conditie? En dus goed hersteld na je bevalling. Dan ben je van harte welkom om je voor deze training aan te melden. 

De training

Deze Mom Power indoor training is een instroomgroep. Deze is 1x per week te volgen op de donderdagavond. Het is mogelijk om deze training te combineren of af te wisselen met de Mixed power outdoor training van de maandagavond of vrijdagochtend. Zo kun je meerdere keren per week trainen met veel afwisseling.

We hebben beide een fysiotherapeutische achtergrond. En zijn gespecialiseerd Pre & Postnataal trainers. Indien je ongemakken en lichamelijke klachten ervaart, van bijvoorbeeld je bekken en/-of lage rug, ben je bij ons aan het juiste adres. En kijken we graag samen met jou naar de beste training en/of behandeling op dat moment.

Je bent welkom om een proefles te komen volgen zodat je kunt ervaren of dit iets voor jou is.

  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
IMG_7834_edited_edited_edited
IMG_6325 2_edited_edited
IMG_7794_edited_edited
IMG_7744_edited_edited_edited_edited

Our Team.

This is your Team section. It's a great place to introduce your team and talk about what makes it special, such as your culture and work philosophy. Don't be afraid to illustrate personality and character to help users connect with your team.

PHOTO-2022-01-17-11-56-15_edited_edited.jpg

Kim

Mijn ervaring is zeer goed bij Moms in Motion. Je krijgt goeie begeleiding tijdens het sporten, letten goed op wat je al mag doen. Professionele kennis hebben ze zeker. Buiten dat zijn Roel en Lieke ook nog eens leuke en gezellige mensen. Een dikke aanrader!

PHOTO-2022-01-17-12-07-39_edited.jpg

Bregje

Gezellig samen sporten. En niet te vergeten: de heerlijke massages voor de nodige ontspanning! Inmiddels mede door de goede hulp van de inhouse-fysiotherapeut Roel aan de slag in de mixed power group. Je wordt bij Moms in Motion deskundig, professioneel maar bovenal persoonlijk en met een lach begeleid!

0791CBCD-7685-447E-9A11-46E446F4F4E1_edited.jpg

Diana

Moms in Motion is een echte aanrader voor iedere zwangere vrouw (of mama)! Ik ben tijdens de zwangerschap gestart met zwangerschapsmassage, wat echt heerlijk ontspannend is om tot rust te komen en (fysieke) klachten vermindert. Toen de kleine er was kon ik samen met hem naar de babymassage voor wat meer tijd samen, waarbij je ook verschillende massagetechnieken leert die je dan weer thuis kunt toepassen. Daarnaast ben ik toen gaan sporten in de 'pre-postnataal core & co' groep. Hier wordt je fantastisch begeleid en kun je gezellig ervaringen met andere mama's (to be) uitwisselen. Voor elke fase is er dus passend aanbod!

bottom of page