top of page
IMG_6325 2_edited.jpg

Back After Baby

Hi mama!

Jij hebt een topprestatie geleverd de afgelopen 9 maanden. Je lichaam en geest hebben weer tijd nodig om hiervan te herstellen. Wij begeleiden jou graag tijdens deze fase, zodat je op een veilig en effectieve manier kunt herstellen. 

  • Facebook
  • Instagram

Gericht trainen met de focus op het terug winnen van de connectie met je core en bekkenbodem, ademhaling en het creëren van een fit en sterk lichaam dat weer in balans komt.

Het is mogelijk om vanaf 6 weken na de bevalling en 8 weken na een keizersnede te starten met de training, indien er geen sprake is van complicaties.

We trainen heerlijk buiten in de tuin van onze studio. We maken gebruik van verschillende oefenmaterialen, zoals fitballen, kettlebells, bosuballen, elastieken en o.a. de TRX .

Dit zorgt elke keer voor een leuke en afwisselende training. Indien het weer het niet toelaat gedurende de wintermaanden is het mogelijk om binnen te trainen.

We trainen in doorlopende groepen op verschillende momenten gedurende de week. Het is mogelijk om te wisselen van dagen. En je kunt je meerdere keren per week aanmelden. Je traint in de Back After Baby groepen samen met de Zwanger & Fit mama's.

Al onze trainers hebben een fysiotherapeutische achtergrond. Dus ook als je ongemakken en lichamelijke klachten ervaart, van bijvoorbeeld je bekken en/-of lage rug, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Je bent welkom om een gratis proefles te komen volgen (klik op de knop hieronder).​

Tot snel!

  Deze mama's gingen jou voor 
PHOTO-2022-01-17-11-56-15_edited_edited.jpg

Kim

Mijn ervaring is zeer goed bij Moms in Motion. Je krijgt goeie begeleiding tijdens het sporten, letten goed op wat je al mag doen. Professionele kennis hebben ze zeker. Buiten dat zijn Roel en Lieke ook nog eens leuke en gezellige mensen. Een dikke aanrader!

bottom of page