Babymassage cursus

De babymassage is een goede manier om de band met je baby nog sterker te maken. Het lichamelijk contact is belangrijk voor de emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling van je kindje. Tijdens de massage creëer je een moment van volledige aandacht voor elkaar in deze vaak hectische periode. De cursus is bedoeld voor ouders/verzorgers van baby’s in de leeftijd van 6 weken tot ongeveer 7-8 maanden (kruipleeftijd).

Bijzondere momenten met je kleintje…

 • Facebook
 • Instagram

Je leert tijdens de cursus stapsgewijs het volledige babymassage programma, volgens de Shantala methode. In elke les worden nieuwe massage technieken geleerd en de reeds geleerde technieken herhaald. De cursus is zo opgezet dat je de massage in alle rust kan leren. Wanneer je baby tijdens het masseren honger krijgt of even verdrietig is, dan is er altijd de mogelijkheid om even te voeden of te troosten. Tijdens de cursus zit je op een mat met verschillende kussens op de grond met je baby op of tussen jouw benen.

Positieve effecten van babymassage

 • Positieve invloed op hechting van ouder en kind

 • De baby leert zijn eigen lichaam beter kennen

 • Verminderd darmkramjes​

 • Het gelukshormoon komt vrij

 • Verlaagd stress en helpt de baby slapen

 • Sterkere ontwikkeling spieren

Regelmatige massage werkt bijzonder positief bij

 • Vroeggeboorte

 • Overprikkelde baby's

 • Huilbaby's

 • Baby's die slecht slapen

 • Rusteloze, hyperactieve baby's

 • Baby's geboren via keizersnede 

Mogelijkheden:

Individueel

Alle aandacht en rust voor jou en je baby tijdens deze individuele cursus. Beide ouders mogen er natuurlijk bij zijn. Tijden en dagen in overleg.  Het gaat om 2 cursus momenten van een uur. Hierin leer je alle babymassage technieken plus tips en trics. De inhoud en het tempo zijn gemakkelijk aan je baby aan te passen. Dit zorgt voor rust.

Tarief:

ipv 150€  Nu voor 120€

  2x 60 min.

ACTIE

NIEUWE FORMULE!

Samen met andere ouders en hun baby’s leer je in een groep stap voor stap de babymassage handgrepen toe te passen bij je eigen baby. Daarnaast zullen tijdens de 2 lessen verschillende onderwerpen worden behandeld zoals bijvoorbeeld wat te doen bij buikkrampjes, slecht slapen, overstrekken etc..

 

 

Tarief:

75 euro voor 2x 60 min.

Groep

MEEST
GEKOZEN

Duo

Je leert in 2 lessen van 90 minuten de volledige babymassage. Tijden en dagen gaan in overleg. Beide ouders van de baby’s mogen tijdens de cursus aanwezig zijn. Het is dan ook erg leuk om de massage met elkaar af te wisselen. Zo komen beide ouders aan bod. Samen genieten van jullie wondertje.

Tarief:

ipv 125€ pp  Nu voor 100€

2x 90 min.

ACTIE

Cadeau Tip!

Babymassage Cadeaubon

 Verwen de trotse ouder(s) met een cadeaubon.

Heerlijke quality momenten met je kleintje!

 

Minder huilen,

beter slapen,

meer rust

 

Grote avonturen

beginnen

klein

 

Een moeder hoort

ook wat een kind

niet vertelt

Agenda groepscursus

Startdatum MEI 2022:

Woensdag 18 en 25 mei om 9:30 uur.  

Startdatum JUNI 2022:

Woensdag 8 en 15 juni om 9:30 uur.

Startdatum Juli 2022

Woensdag 6 en 13 juli om 9:30 uur.

Nieuwe formule
groepscursus
voor maar 75€

  Deze mama's  & papa's gingen jou voor 
Moeder die babyvinger vasthoudt

Frank en Ghislaine

We hebben de cursus babymassage samen met een ander stel gedaan en het is heel goed bevallen. Beide baby’s reageerden er goed op, hadden het naar hun zin en werden er heel relaxt van. Wat fijn is, is dat je rustig begint en het gedurende de 4 cursusdagen geleidelijk opbouwt naar een volledige massage. Lieke legt alles goed uit, is heel geduldig en zorgt voor een prettige sfeer. Daarnaast houdt ze rekening met de situatie van de baby’s en geeft ze allerlei tips. De producten van Naïf producten zijn trouwens ook heel fijn!

Kortom, echt een aanrader om te doen 😃

Nogmaals bedankt voor de fijne cursus.